Wie ik ben

Mijn naam is Nova Goodchild,

geboren in Engeland en opgegroeid in Nederland.
Ik ben een sociaal ingestelde professional die mensen aanspreekt op hun kwaliteit en zelfstandigheid, maar hen vooral stimuleert om buiten de vertrouwde kaders te kijken. Door mijn tomeloze energie en positiviteit weet ik jou of je team te stimuleren en te motiveren.

 

"Goed luisteren is mijn grondhouding."

Mijn visie
Body, mind and soul. Ik geloof dat deze delen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door het een in beweging te willen brengen, zal je door het bekijken van de andere aspecten, een stevige basis creëren voor transformatie en ontwikkeling.Hoe ik werk
Tijdens een kennismaking en persoonlijke gesprekken analyseer ik jouw situatie en kijken we samen waar je hulp bij kan gebruiken. Tegelijk probeer ik je natuurlijk op je gemak te stellen, want je leert het gemakkelijkst in een sfeervolle en ontspannen leeromgeving. Hierdoor is het deelnemen aan een training of coaching een inspirerende en motiverende ervaring.

 

Coach met ervaring in de zorg
Voor ik als coach begon, werkte ik in de zorg en thuisbegeleiding. Daar heb ik ruime ervaring opgedaan met uiteenlopende professionele en klantdoelgroepen, zowel begeleidend als coachend. Ook heb ik Talent Events georganiseerd en deed ervaring op met ondernemingsraden. Daarnaast ben ik ook personal coach, zodat ik jou of je team ook coaching kan bieden op het gebied van sport en voeding. Zo combineer ik coaching vanuit en voor het hoofd, met coaching voor het lichaam.

 

"Coach met ervaring in de zorg...

Training en coaching met effect

Samenwerken met NOVAYOU betekent dat je een, soms verrassende, weg inslaat naar vernieuwing.

Of het nu om je functioneren als individu, team of leider gaat,

ik train en coach je stapsgewijs naar toenemende effectiviteit. 

 

Trainerscollectief

Als trainer en coach maak ik deel uit van Trainers Collectief Nederland , een select samenwerkingsverband van gelijkgestemde professionals op het gebied van training en coaching.

Samen met de andere leden verhogen we door intervisie onze professionele kwaliteit.

Daarnaast assisteren wij elkaar bij opdrachten die meer dan één trainer vragen.

De grote variëteit aan trainingen van TCN maakt programma's mogelijk

die naadloos op je vraagstuk aansluiten.

 

"Mind, body, soul. Ik geloof dat deze delen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn"