HealthyFest-logo.jpg

Wij, Nova Goodchild en Leonie Rutten, werken als Psychosociaal Therapeut en Vitaliteitsdeskundige. Onafhankelijk van elkaar hebben wij een eigen bedrijf genaamd NovaYou en Leonie Rutten. Binnen onze bedrijven richten wij ons op het verhogen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen bedrijven.

Omdat we zelf 2 ambitieuze moeders zijn die als geen ander weten hoe lastig het kan zijn om in een moderne wereld waar alles snel gaat, een balans te vinden tussen het runnen van een gezinsleven, het bouwen en runnen van een onderneming, onderhouden van sociale contacten en (voldoende) tijd vinden voor sport, gezonde voeding en 'me-time’. Hieruit ontstond het verlangen om andere 'Powermoms' te inspireren en hierin te begeleiden. 

 

Vanuit onze passie, kennis en ervaring die wij hebben gebundeld, hebben wij het programma

'De moderne, ambitieuze moeder' ontwikkeld.

Op een inspirerende, gezellige en interactieve wijze, geven wij een impressie van ons programma 'De moderne, ambitieuze moeder' aan een groep van max. 25 deelnemers.

 

De rol als vrouw, moeder, partner, collega en vriendin wordt in beeld gebracht; inzicht in hoe je momenteel sport, gezonde voeding en ontspanning integreert in jouw drukke bestaan; het balanceren en managen van alle taken, beleving van emoties en de verwachtingen van jezelf en van anderen; de kracht en invloed die jouw mindset heeft op je leven(sgeluk).

Ben jij, net als wij, die 'supermom' vol ambities en loop je soms tegen persoonlijke uitdagingen aan? Schrijf je dan in voor onze inspirerende workshop 'De moderne, ambitieuze moeder'.

Voor moeders, door moeders!