"...vanuit persoonlijk leiderschap

je leven en werk inrichten!"

NOVAYOU PERSOONLIJK

NOVAYOU, de lifecoach voor jou!

Deze situatie is vast herkenbaar voor je: je wordt zo in beslag genomen door je dagelijkse verantwoordelijkheden en verplichtingen dat andere zaken minder of geen aandacht krijgen. Voldoende beweging en ontspanning bijvoorbeeld, of gezond eten, een betere balans tussen werk en privé, loslaten van slechte gewoontes of relaties, die ene stap durven zetten...

Of gaat het op je werk niet lekker?

Heb je het gevoel dat je vastzit, of wil je meer inzicht hebben waar je goed in bent, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan gaan we samen aan de slag. Door met mij als lifecoach aan persoonlijk leiderschap te werken bijvoorbeeld, aan samenwerken of effectieve communicatie.

Voor meer informatie over NOVAYOU op je werk kan je ook hier eens kijken.

 

=

+

Lifecoach
Leefstijlcoach
Vitaliteitscoach
Wat je ontwikkelvraag ook is,
als lifecoach zorg ik dat je meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfkennis krijgt,
zowel persoonlijk als professioneel.
Dit is de basis voor een gezond lichaam en gezonde geest.
Samen geeft dit een stimulans om vanuit persoonlijk leiderschap
je leven en werk in te richten.

"Ik heb weer zin in het leven..."

Lifestyle coach

Een lifestyle coach doet hetzelfde als een life coach. Er is een belangrijk verschil: als lifecoach start ik naast het aanbod ook een gezond en fit-traject met jou. In het traject ligt de nadruk op voeding, beweging en welzijn. Ook doen je ademhalings- of ontspanningsoefeningen. Dit leggen we vast in je persoonlijke bewegings- en voedingsplan. Dit helpt je tijdens de coaching en om jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.
Tijdens het lifestyle-traject begeleid ik je om jouw eigen keuzes te maken op allerlei gebieden. Je verandert je leven en je leer weer bewuster en dichter bij jezelf te staan. Omdat je je beter, krachtiger en fitter voelt, zul je jezelf ook meer waarderen. En kan jij wel wat extra stimulans gebruiken?

Dan ga ik zélfs met je mee naar de sportschool.

Intakegesprek

In een intakegesprek kijken we eerst samen naar je leven, je leefwijze, waar je nu staat en waar je op het moment vastloopt. Daarna gaan we verder de diepte in; door naar het verleden te kijken, maar vooral ook door te onderzoeken wat jij het allerliefste zou willen. Vervolgens help ik je als lifecoach je leven zo in te richten dat je meer rust en overzicht krijgt en dat je de dingen kan doen waar je blij van wordt. Daar krijg jij meer energie van. Kortom, samen ontdekken we jouw ware IK! 

Wil je meer weten over wat ik als lifecoach voor jou kan doen?

Neem contact met mij op via het contactformulier of per e-mail.

Ik hoor graag van je!